Dětský den 2018

V této dnešní aktualitě najdete fotografie z oslavy dětského dne na muzejním nádvoří. Vzhledem k rekonstrukci webových stránek se je nepodařilo umístit dříve. Věříme, že jste si odpoledne plné her, které pro děti připravilo Oblastní muzeum v Děčíně ve spolupráci s Oblastní charitou Děčín, krásně užili a budeme se těšit zase za rok.
Poděkovat musíme i malým zpěváčkům z dětského souboru ZUŠ Děčín Poupata, která se blyskla nejen před rodiči, ale i před veřejností několika od srdce zazpívanými skladbami pod vedením R+ R Haňkových.
Pouliční divadlo Panoptikum Maxe Fische zase přítomné pobavilo svými neotřelými divadelními kousky a jarmarečními písněmi. Úsměvy na tvářích dětí i dospělých toho byly důkazem.
Velké poděkování patří také Janičce a Líbě z Podmokelské polévkárny a kavárny, které připravily pro děti ovocné občerstvení a nápoje v moderním nesladkém duchu. Rovněž děkujeme spolku Hračky Krůčky z DDM Děčín, který díky prodeji levných plyšových hraček udělal radost nejedné ratoleti. Výtěžek z tohoto prodeje putuje na dobročinné účely.